NARUČI SE ONLINE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA U GHETALDUS OPTICI

Podijeli

   

U današnje vrijeme su svakodnevne obaveze koje smo obavljali bez imalo razmišljanja postale svojevrstan izazov. Upravo je iz tog razloga Ghetaldus optika svojim vjernim kupcima omogućila online narudžbe na besplatnu kontrolu vida!

NARUČI SE ONLINE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA U GHETALDUS OPTICI

Sigurno i jednostavno u svega nekoliko klikova pronađite najbližu poslovnicu i vama idealan termin za pregled.

Nikako nemojte zaboraviti provjeriti detalje aktualne akcije 1+1** koja vam nudi mogućnost da, uz kupnju jednih naočala u vrijednosti većoj od 700 kuna, druge iz odabrane kolekcije dobijete na poklon.*

S obzirom na to da je riječ o vašem vidu, u Ghetaldus optikama vas čeka i stručni tim koji osim o izgledu vaših naočala brine i o onom puno važnijem - vašem zdravlju.

Dakle, osim akcije 1+1** u Ghetaldus poslovnici provjerite besplatno svoj vid i odradite kontrolni pregled na koji ste se naručili iz udobnosti vlastitog doma.

Ghetladus optika je u svoje poslovanje implemetirala odgovarajuće epidemiološke mjere vođena strogim epidemijološkim naputcima na način da je ograničila maksimalan broj kupaca u isto vrijeme u trgovini, ali i vrijeme interakcije između korisnika usluge besplatne kontrole vida i djelatnika. Obavezna je i dezinfekcije ruku i stavljanja zaštitnih maski za nos i usta prije same kontrole vida, klijenta i optometriste.

Isto tako vodimo strogu evidenciju o možebitnoj pojavi infekcije COVID-19 virusom u našim poslovnicama kako bi žurno obavijestili lokalne vlasti, te mogli sprovesti odgovarajuće epidemiološke mjere kako bi se zajedno osjećali potpuno sigurno.

Odaberite Ghetaldus. Simbiozu struke, znanja i raznolike ponude koja garantira savršeni odabir dioptrijskih naočala čak i onima najizbirljivijima.

Ghetaldus, Van okvira

* Gratis proizvod se obračunava u vidu popusta i odnosi se na cjelokupni iznos računa.

** Akcija 1+1 traje do 31.12.2020.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.