MARC JACOBS: „Ideja stvaranja novog identiteta i svakodnevno igranje različitih uloga, zvanih- život.“

Podijeli

   

Globalna modna ikona Marc Jacobs, prepoznatljiv je po ekscentričnom luksuznom stilu koji određuje trendove 21. stoljeća. Iako stvara od 1984. , svake godine povećava se broj novih sljedbenika koji s nestrpljenjem očekuju baš svaku novu kolekciju ovog modnog dizajnera.

Uvijek jedinstvena kolekcija odjeće i modnih dodataka, inspirirana je svakodnevnim promjenama u kulturi, glazbi, umjetnosti i najvažnije, osobnim usponima i padovima samog dizajnera.

MARC JACOBS

Marc Jacobs uvijek naglašava je da ne želi da njegove kolekcije izazovu osjećaj nostalgije. Ono što želi potaknuti je misao da uvijek može biti bolje od početno osmišljenog. Napredak rast i prenamjena predmeta koji su nosivi u svakom trenutku te se može kombinirati kao jedinka.

Ono što također opisuje Jacobsa su optimizam, idealizam i osjećaj zajednice i nezaobilazne Grunge subkulture. Hibrid punk-a i metala vidljiv je u baš svakoj kolekciji. Udoban, opušteni stil koji je stvoren da ne mari o tome što drugi misle.

MARC JACOBS

Zaigrane i neočekivane kolekcije stvorene su da ljubitelje ovog ekstravagantnog modnog dizajnera zavrte oko malog prsta. Slavlje života, optimizma, originalnosti i ljubavi prema samome sebi. Potreba da se živi danas i da upravo danas budemo najbolja verzija sebe.

Nova kolekcija Marc Jacobs sunčanih naočala upravo predstavlja tu dozu nedozvoljene nostalgije, ali i vrišti odvažnim stavom, individualnosti i androgenim karakteristikama.

MARC JACOBS MARC495/S*1

MARC495/S*1

Odvažne boje i sama modelistika sunčanih naočala vraća nas u 80te godine prošlog stoljeća. Kolekcija sunčanih naočala je spoj najkvalitetnijeg acetata i metala koji ne mogu ostati ne primijećeni, a upravo će ove jeseni biti jedini modni dodatak koji morate imati u svojoj kolekciji.

MARC JACOBS MARC497GS*1

MARC497GS*1

Svaki od modela dolazi s must have dodatkom- lančićem koji je prije svega praktičan ta nezaobilazno efektan u nadolazećoj hladnoj sezoni dobro poznatoj kao i sweater weather.

Modele sunčanih naočala nove kolekcije MARC JACOBS modnih dodataka možete pronaći ekskluzivno na www.Ghetaldus.hr te odabranim Ghetaldus poslovnicama.

Dopustite si pronaći lijepo u drugačijem i neobičnom. Upravo takve nesavršene stvari su zanimljivije od svega što ste do sada upoznali.

Vaš Ghetaldus

Marc Jacobs

Kolekcije sunčanih naočala i dioptrijskih okvira dizajnera Marc Jacobsa kombiniraju konvencionalne modele sa najinovativnijim tehnikama i vrhunskom kvalitetom. Idealni su za žene i muškarce koji žele naglasiti vlastitu osobnost i stil.

Pogledaj Marc Jacobs

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji