1+1 akcija Van okvira: Tradicija Ghetaldus optike koja dirigira ulazak u jesen

Podijeli

   

Dobro poznata akcija Ghetaldus optike 1+1 vraća se u poslovnice diljem Hrvatske nakon dugog i toplog ljeta. Prijelaz iz ljetne u najšarmantniju sezonu – jesen, čini se kao savršeni trenutak da krenete u potragu za novim parom dioptrijskih naočala.

Ghetaldus optika, već je dobro poznato mjesto okupljanja naočaloljubaca svih dobnih skupina, a i sam cilj optike je privući i zadovoljiti potrebe što većeg broja ljudi koji imaju u potpunosti drugačije stilove života ili pak' poglede na svijet.

Dirigent modnih trendova u svijetu naočala- Ghetaldus optika iz godine u godinu oduševljava sve širim izborom modelistike dioptrijskih naočala koje se mogu savršeno prilagoditi vašim životnim potrebama.

1+1 akcija Van okvira: Tradicija Ghetaldus optike koja dirigira ulazak u jesen

Osim pristupačnih cijena i trendi okvira, aktualna akcija nudi mogućnost da, uz kupnju jednih naočala u vrijednosti većoj od 700 kuna, druge iz odabrane kolekcije dobijete na dar. Također ne zaboravite da je novi dioptrijski okvir dugoročna investicija, a pravilnim odabirom jednog od visoko kvalitetnih okvira isti ćete bez problema uklopiti u vaše svakodnevne odjevne kombinacije. S obzirom na to da je riječ o vašem vidu, u Ghetaldus poslovnicama vas čeka i stručni tim koji osim o izgledu brine i o onom puno važnijem - vašem zdravlju. Dakle, osim akcije 1+1 provjeri besplatno svoj vid i odradi kontrolni pregled prije same kupnje.

Spoj najstručnijeg tima i najšire ponude dioptrijskih naočala nalazi se u baš svakoj poslovnici, kao i akcija 1+1. Na vama je samo da svratite do vama najbliže poslovnice i prepustite se sigurnim rukama naših zaposlenika.

Svjetski poznati brandovi i najnoviji trendovi nalaze se "na dlanu" sadašnjih i budućih kupaca Ghetaldus optike, te vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Odaberite Ghetaldus. Simbiozu struke, znanja i raznolike ponude koja garantira savršeni odabir dioptrijskih naočala čak i onima najizbirljivijima.

Ghetaldus, Van okvira

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji