GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL!

Podijeli

   

Tek što smo zakoračili u ljetnu sezonu, upravo onu koja diktira neodoljivu bezbrižnost i jednostavnost i naravno uvijek potrebnu dozu optimizma, Ghetaldus optika odlučila je svojom novom kampanjom postati glavno lice grada. Pitate se kako? Sve ćete shvatiti ako prošetate Gajevom ulicom ili bacite oko na megaboard koji se nalazi pokraj dobro poznatog caffe bara- Charlie ili još jednostavnije, pogledate u izloge Ghetaldus optika.

GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL!

SUNCE

Dobro je poznato da su ljetno sniženje i akcija 1+1 zapisani u genetskom kodu Ghetaldus optike, kao i konstantan rast i mijenjanje našeg imidža. Nova kampanja radi zaokret i pokazuje stav Ghetaldus optike. Mijenjamo stav na suncu. Sunčane naočale najbitniji su modni dodatak za ljetnu sezonu, a novom kampanjom pokazali smo da još imamo puno toga za reći. Karakter vođe naglašen je vlastitom modnom markom KLISABzaGhetaldus koja je korištena u svrhu stvaranja nove kampanje, na još neviđen način. Minimalizam, pastelne boje i sunce. Sve što je potrebno za promicanje nove ljetne kampanje, popusta na sunčane naočale i to do vrtoglavih 50%. Prilika koju nikako ne bi trebali propustiti jer se upravo najpoznatiji svjetski brandovi naočala nalaze na nikad boljim popustima.

STAV

Ono što imamo od samih početaka. Liderstvo Ghetaldus optike u svijetu naočala svima je dobra poznanica. Naš stav rastao je iz godine u godinu, a odraz toga je upravo naš konstantan rast broja poslovnica. Svega par poslovnica dijeli nas od velike brojke 100. 100 poslovnica i 63 godine postojanja. Stav koji se osjeti, tradicija koja se cijeni.

STIL

Nemamo osobu koju bismo mogli nazvati našim zaštitnim licem, a cilj nam je privući i zadovoljiti potrebe što većeg broja ljudi koji imaju u potpunosti drugačije stilove života, ili pak' poglede na svijet. Dobro je poznato da gledamo van okvira i ne postavljamo granice. Rušimo ih s namjerom da zadovoljimo ukus i onih najizbirljivijih, da privučemo poglede, da ostavimo bez daha jer sve proizlazi iz stava. Stav je onaj koji čini razliku. Zato mi ovo ljeto mijenjamo stav na suncu.

Posjetite vama najbližu Ghetaldus optiku ili naš webshop, odaberite vama najdraži par ili dva sunčanih naočala i izrazite svoj stav. Stav je onaj koji vas, baš kao i nas izdvaja iz mase.

Vaš Ghetaldus

Klisab

Ghetaldus optika, lider u proizvodnji i distribuciji na domaćem tržištu, prepoznaje potencijal branda KLISAB i 2019. godine poziva na suradnju u prvoj zajedničkoj kolekciji. Kolekciju čine ukupno 22 modela naočala i to 12 modela sunčanih i 10 modela dioptrijskih naočala.

Pogledaj Klisab

GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL! GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL! GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL! GHETALDUS OPTIKA: SUNCE, STAV STIL!

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji