Otvorena najluksuznija poslovnica Ghetaldus optike na novoj lokaciji u Dubrovniku

Podijeli

   

Početak 2020. godine za Ghetaldus Optiku bio je ključan za dugo očekivanu promjenu imagea, međutim to što se mijenjamo na van, ne znači da smo odlučili zaboraviti ono što predstavlja našu optiku, a to je druga tradicija i vjernost kupaca koja raste iz godine u godinu.

To što ostajemo vjerni tradiciji koju gradimo dugi niz godina znači upravo to da ne posustajemo u svojoj vodećoj poziciji hrvatske optičke kuće te da vam donosimo još bolju ponudu svjetskih poznatih brandova sunčanih i dioptrijskih naočala. Upravo vođeni tom idejom i odlučili smo Dubrovniku- gradu duge i svima dobro poznate tradicije pružiti najkvalitetniju uslugu naših optičara uz ponudu poznatih-luksuznih brandova naočala.

DITA, THOM BROWNE, CUTLER&GROSS, MAX MARA, FENDI, HUGO BOSS, GUESS, JIMMY CHOO, DAVID BECKHAM  brandovi su koji čine samo mali dio naše bogate ponude. Naravno tu je i naša vlastita robna marka KLISABzaGhetaldus, nastala u suradnji sa dizajnerima nove generacije. Naravno radi se o modnom dvojcu KLISAB. Poigravanje uzorcima, siluetama i krojevima dobro je poznato u modnim kreacijama modnog dvojca KLISAB, a taj „potpis“ prenesen je i na kolekciju KLISABzaGhetaldus.

Nastavno na osvježenje naše vlastite robne marke je i promjena lokacije poslovnice koju od sada možete pronaći na adresi: Ante Starčevića 49. Ono što želimo istaknuti uz novu lokaciju je dizajn naše nove poslovnice. Moderan industrijski look  ne može ostati ne primijećen, a uz jednostavnost prozirnih police naočale postaju glavni center peace.

Povodom otvaranja Optike, u našoj poslovnici vas čeka čak nekoliko akcija u periodu od 25. do 30.5. 2020.:

  •   Do 30% popusta na SVE SUNČANE NAOČALE
  •   30% popusta na SVE KONTAKTNE LEĆE + POKLON IZNENAĐENJA
  •   SPECIJALNA PONUDA ZEISS BLUE PROTECT: 20% popusta na sve Zeiss leće sa   slojem Blue protect

Osim popusta na sučane naočale poznatih svjetskih brandova i kontaktnih leća, akcija u dioptrijskom asortimanu 1+1 je također produžena do kraja lipnja, a uz kupnju naočala u vrijednosti od 700 kuna drugi par iz odabrane kolekcije GHEALDUS naočala je besplatan.

Nakon duže stanke vraćamo se još jači uz nikad bolju i luksuzniju ponudu naočala, i naravno u još ljepšem prostoru u kojem će vam naše kolege pružiti sve potrebne informacije.

Čekamo vas na novoj adresi: Ante Starčevića 49.

Vaš Ghetaldus.

Otvorena najluksuznija poslovnica Ghetaldus optike na novoj lokaciji u Dubrovniku

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji