NAŠ MALI ZNAK PAŽNJE ZA NJIHOVA VELIKA DJELA

Podijeli

   

„GHETALDUS OPTIKA SVIM DJELATNICIMA KLINIKE ZA INFKTIVNE BOESTI FRAN MIHALJEVIĆ OMOGUĆUJE POPUST NA  DIOPTRIJSKE NAOČALE VLASTITE ROBNE MARKE“

Ghetaldus Optika d.d. odlučila je zahvaliti svim djelatnicima Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević na odricanjima i trudu te iz tog razloga omogućila 50% popusta na vlastitu robnu marku GHETALDUS SUN (sunčane naočale) te GHETALDUS i GHETALDUS LUXE (dioptrijske naočale + leće) te kontaktne leće.

Također uz popust, djelatnicima klinike koji se odluče na kupnju dioptrijskih naočala omogućujemo besplatan pregled u našim poslovnicama.

Još jednom vam zahvaljujemo na svom trudu, te se nadamo da ćete pronaći nešto za sebe iz našeg bogatog asortimana vlastite robne marke Ghetaldus.

Veliko hvala,
Vaš Ghetaldus

Ghetaldus

Trendove je lako slijediti, no uz Ghetaldus kolekciju lako je postati onaj koji ih predvodi. Uvijek modno napredne i sposobne spojiti trendove i osobnost, sunčane naočale iz nove Ghetaldus kolekcije ističu se minimalističkim linijama i detaljima koji naglašavaju svaku nijansu vaše osobnosti, a možete ih kombinirati u različitim situacijama.

Pogledaj Ghetaldus

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji