Besplatna kontrola vida za „MALCE GENIJALCE“ u Poliklinici Ghetaldus

Podijeli

   

Pregled vida izuzetno je važan kod odraslih i djece, međutim rano otkrivanje poteškoća s vidom kod djece može biti presudno, jer će djeca bolje reagirati na propisanu terapiju, te je također moguć potpun oporavak od dijagnosticirane bolesti oka.

Upravo iz tog razloga smo se odlučili za suradnju s Internacionalnom školom Mentalne aritmetike Malac Genijalac, te smo svim malcima omogućili besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus poliklinici Zrinjevac.

Besplatna kontrola vida za „MALCE GENIJALCE“ u poliklinici Ghetaldus

Malac Genijalac je internacionalni edukacijski sustav namijenjen zdravom razvoju dječjeg mozga. Ciljevi Malca Genijalac su poticanje i razvijanje intelektualnih vještina i sposobnosti djece, počevši od ranog perioda života. Sljedeći ovu viziju Malac Genijalac uspješno spaja „najbolje iz različitih svjetova”, primjenjujući najbolja iskustva Istoka i Zapada.

Mentalna aritmetika (jap. Anzan) nastala je iz tradicionalne istočnjačke discipline, a danas predstavlja popularan i moderan edukacijski program sve više prisutan i u zapadnom dijelu svijeta. Tako se ovaj revolucionarni program razvoja kognitivnih sposobnosti djece vrlo uspješno provodi u preko 90 internacionalnih centara Malca Genijalca u Europi.

Besplatne kontrole vida za naše najmlađe Genijalce obavit će naš tim liječnika, te na zanimljiv način prenijeti im važnost provjere vida i brige za zdravlje očiju. Za sve malce kojima budu potrebne nove naočale poklanjamo 15% popusta na dijagnostički pregled, te 15% popusta na nove dioptrijske naočale.

Kupon za besplatnu kontrolu vida za „MALCE GENIJALCE“ u poliklinici Ghetaldus

Nadamo se da će naši malci naučiti nešto novo, zabaviti se i odabrati najbolji okvir za sebe uz sugestiju naših najboljih stručnjaka.

Vidimo se!

Vaš Ghetaldus

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.