Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus

Podijeli

   

Posjet Zoološkom vrtu grada Zagreba na Uskrsni ponedjeljak mnogim je zagrebačkim obiteljima postao običaj. Uz njih u Maksimiru i ove godine moglo susresti mnogo Slovenaca ali i gostiju iz drugih zemalja koji su uskršnje praznike odlučili provesti u Zagrebu.

Poliklinika Ghetaldus je i ove godine doprinijela veseloj atmosferi na Zekanju u Zoo, te odličnom zabavom i mnogobrojnim poklonima za najmlađe, ali i njihove roditelje izmamila osmijehe na lica.

Uz odlično sunčano vrijeme koje smo imali i uz radost posjetitelja kojih je ove godine došlo preko 10 000, što je oborilo i prošlogodišnji rekord, ponosni smo što smo bili dio ovog događanja i ove godine u Zoološkom vrtu na Zekanju u Zoo.

Kako smo se proveli možete provjeriti i u našoj galeriji slika.

Vidimo se sljedeće godine na istom mjestu zajedno s vašim i našim najmilijima!

Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus Zekanje u Zoo & Poliklinika Ghetaldus

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.