Sunčane naočale branda Polaroid za naše najmlađe

Podijeli

   

U ponudi Ghetaldus optike nalaze se i modeli sunčanih naočala za djecu, a mi vam predlažemo najbolje modele branda Polaroid.

Kao i odraslima, i djeci je potrebna zaštita od sunčevog zračenja koje može loše djelovati na rožnicu, leću i mrežnicu oka.

Upravo brand Polaroid u svojoj širokoj ponudi uz muške i ženske sunčane naočale, predstavlja i modele za djecu, koji dolaze u veselim bojama.

Sunčane naočale branda Polaroid za naše najmlađe

Djeca oponašaju odrasle i naravno, ostalu djecu. Ako vide da roditelji stavljaju sunčane naočale, i oni ih uglavnom rado stavljaju. Isprva vjerojatno iz znatiželje ili pak kao modni detalj, a poslije i sami primjećuju da im je sa sunčanim naočalama ugodnije.

Zahvaljujući polariziranim lećama, Polaroid sunčane naočale omogućuju jasniji vid jer sprječavaju refleksiju, što je osobito bitno pri boravku na vodi i snijegu. Polaroid naočale dolaze s UV400 zaštitom, te jamče manje umora za oči prilikom nošenja.

Pogledajte našu ponudu i pronađite sunčane naočale za vaše najmlađe.

Polaroid

Polarizirane sunčane naočale posljednjih su godina osvojile trendsetere, a prvi izbor svakako je brand Polaroid, vodeći proizvođač polariziranih sunčanih naočala već 80 godina. Zahvaljujući polariziranim lećama, ove naočale omogućuju jasniji vid jer sprječavaju refleksiju, što je osobito bitno pri vožnji automobila ili pri boravku na vodi i snijegu. Vaš vid je jasniji, kontrasti su izraženiji, a odsjaj od površina je smanjen. Polaroid naočale dolaze s UV400 zaštitom, te jamče manje umora za vaše oči prilikom nošenja.

Pogledaj Polaroid

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji