Upoznajte nove Dior ColorQuake 1 sunčane naočale

Podijeli

   

Najnoviji modeli sunčanih naočala branda Dior su savršeni modni dodatak za jesen i zimu

Ljeto je gotovo, te nam je jesen već pokucala na vrata. Vrijeme je definitivno za novi par sunčanih naočala, a upravo francuska modna kuća Dior je pripremila model i savršene nijanse koji će se nositi ovu jesen i zimu.

Jedan od najzanimljivijih modela Diorove jesensko / zimske kolekcije, nove ColorQuake sunčane naočale dolaze u oversize siluete modelu. Dizajn je inspiriran staklenom maskom, te model dolazi u nizu veselih nijansi boja, uključujući žutu, ružičastu, plavu i zelenu boju.

„Njihovo ime, Dior ColorQuake, upućuje na 'youngquakers', pojam koji je 1965. godine isticala Diana Vreeland, karizmatična glavna urednica američkog Voguea, kako bi definirala novu energiju koja potječe od mlade generacije, a ističe se posebno kroz modni izričaj”, naglašavaju iz Diora.

Ekskluzivno u našoj ponudi pronađite ove atraktivne sunčane naočale u plavoj i žutoj boji, te odaberite model za sebe, koji će zasigurno obilježiti jesenske i zimske dane pred nama, te vam omogućiti da prođete nezapaženo u gomili tamnih nijansi boja koje donosi ovo doba godine.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji